NWO/ RFID Chip implant for all…./Rumors and Facts/LINKS

 

RFID Chip Implant For All Americans? – Rumors and Facts

Via Omegaletter.com

“He [the false prophet] causes all, both small and great, rich and poor, free and slave, to receive a mark on [or "in," as in the King James translation] their right hand or on their foreheads, and that no one may buy or sell except one who has the mark or the name of the Beast, or the number of his name. Here is wisdom. Let him who has understanding calculate the number of the Beast, for it is the number of a man: His number is 666″ (Revelation 13:16-18).

The campaign to sell the world on the chip implant idea is underway. The technology needed to carry out the Antichrist’s plan for worldwide economic control, however, is not yet in place. He cannot control the buying and selling of the entire world until there is an integrated electronic banking network with common, universal standards. That’s in the future, but considering how rapidly things are moving in that direction, it may be the relatively near future. (Joseph Candel)

*

SVENSKA: Och det tvingar alla, små och stora, rika och fattiga, fria och slavar, att ta emot ett märke på högra handen eller på pannan, 17 så att ingen kan köpa eller sälja utom den som har märket, vilddjurets namn eller dess namns tal. 18 Här gäller det att vara vis. Den som har förstånd må räkna ut vilddjurets tal, ty det är en människas tal. Och dess tal är sexhundrasextiosex.

SVENSKA: Kampanjen för att sälja världen på chipimplantat-idén pågår. Den teknik som behövs för att genomföra Antikrists plan för global ekonomisk styrning är dock ännu inte på plats. Han kan inte styra köp och försäljning av hela världen tills det finns ett integrerat elektroniskt banktjänsters nätverk med gemensamma, universella normer. Det är i framtiden, men med tanke på hur snabbt utvecklingen går i den riktningen, kan det vara en relativt snar framtid. (Joseph Candel)

Läs hela artikeln via länk ovan eller i denna nedan:

FROM http://endtimeinfo.com/2012/08/rfid-chip-implant-for-all-americans-rumors-and-facts/

http://endtimeinfo.com/2012/11/12-simple-steps-to-verichip-the-world/

http://endtimeinfo.com/2012/05/after-the-government-microchips-our-soldiers-how-long-will-it-be-before-they-want-to-put-a-microchip-in-you/

/Maria

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Anti-Spam Quiz: